Vi ordner gunstig finansiering

Finansiering er ofte en nøkkel til et bekymringsløst bilhold, i alle fall dersom du ikke finansierer mer enn du er i stand til å betjene. Ved å finansiere deler av kjøpesummen kan du nemlig ofte heve grensen for hvor dyr bil du kan koste på deg, og erfaringsmessig vil du få et mer bekymringsløst bilhold ved å kjøpe en litt nyere og litt dyrere bil enn hva du kanskje først hadde tenkt.

Uansett om du ønsker å finansiere en liten eller stor andel av kjøpesummen, eller om du sågar har behov for å fullfinansiere bilen, så finner vi frem til gode løsninger som gjør at du får bilkostnader du kan leve med over tid. Vi samarbeider med flere ulike samarbeidspartnere når det gjelder finansiering og kan tilby betingelser som er blant de beste på markedet.

Vi hjelper deg med alt fra å finne ut hvilken finansieringsgrad og nedbetalingsrate som er fornuftig, til å gjennomføre hele søkeprosessen og sluttføre med e-signering av innvilget finansiering. Husk alltid å ha med Bank-ID på mobil eller med kodebrikke, slik at du kan identifisere deg ved e-signering av dokumentene.

PS! Ønsker du å sjekke ut finansiering selv om du ikke har funnet riktig bil ennå? Kontakt oss, så hjelper vi deg!