Velkommen til Borg Bilsenter AS

Hyggelig at du ønsker å vite mer om oss! Vi er en bruktbilforretning beliggende like ved riksveg 22, på Kløvningsten i Sarpsborg kommune.  Vi har som mål å være en foretrukket aktør i det norske bruktbilmarkedet, og legger derfor stor vekt på at du ved å handle bruktbil hos oss skal ha en god opplevelse og gjøre en trygg handel.

Borg Bilsenter AS eies og drives av Ruben Handelsby som har mangeårig erfaring fra bilbransjen. Foruten å ha jobbet i flere år med bilsalg har Handelsby også bakgrunn som både motorjournalist, redaktør og utgiver av flere publikasjoner knyttet til bil og motor. På nettstedet handelsby.no skriver han sin egen blogg hvor du blant annet kan lese en rekke gode råd og tips om det å handle bruktbil. Vi anbefaler at du tar deg en tur innom bloggen. Det vil du trolig finne både nyttig og interessant.

Vår nærmeste nabo er Boss of Gloss Bilpleie AS, som definitivt er et av distriktets (for ikke å si landets) aller mest anerkjente bilpleiefirmaer. Dette er et bilpleiesenter litt utenom det vanlige, og benyttes trofast av kunder som er litt over middels interessert i å ta godt vare på bilen sin. Vi har et tett samarbeid med Boss of Gloss, og har fokus på at bilene vi selger skal få den behandlingen de fortjener.

Vi ønsker deg velkommen til en trygg, god og hyggelig bruktbilhandel hos Borg Bilsenter AS!