Skal du selge bilen din?

Mange mennesker er ukomfortable med prosessen rundt det å skulle selge en bil, og kvier seg derfor for å selge bilen sin privat. Andre har forsøkt å selge bilen i lengre tid uten å lykkes. Kjenner du deg igjen? Da kan vi være løsningen for deg. Vi selger ofte biler på oppdrag fra private, og som oftest blir den solgt ganske fort.

Rent praktisk foregår dette på følgende måte: Vi foretar en vurdering av bilen din ut fra dine opplysninger, og fastsetter hva vi mener er en realistisk oppnåelig salgspris. Du leverer bilen hos oss, eller vi kommer og henter den hos deg. Vi går over bilen og ser om det er feil eller mangler som bør utbedres før salg, og iverksetter eventuelt dette før bilen blir kosmetisk klargjort både utvendig og innvendig. Vi fotograferer gode bilder av bilen og lager en informativ og god annonse både på Finn.no og i Broom Marked, foruten at annonsen også deles i sosiale medier der vi naturligvis også oppfordrer deg til å dele annonsen med dine venner.

Når vi har skrevet kontrakt med en kjøper av bilen, kjøper vi bilen av deg. Det betyr at kunden som har handlet bil kjøper bilen av oss, og ikke av deg. Da er det også vi som står ansvarlig i forhold til håndtering av eventuelle reklamasjoner, dersom det skulle komme. Både kontrakt og salgsmelding signeres elektronisk med Bank-ID, slik at du slipper å reise til oss for å ordne papirer når bilen er solgt. Det er med andre ord en veldig enkel, komfortabel og bekymringsfri måte for deg å selge bilen din på. Oppgjøret blir overført din konto så snart bilen er overlevert til sin nye eier.

Fyll ut skjemaet med opplysninger om bilen du ønsker å selge, så gjør vi en vurdering og tar kontakt med deg.