Trygg og god bruktbilhandel

Vi bestreber oss på å gjøre bruktbilhandelen så trygg og bekymringsløs som mulig for deg. Derfor er vi opptatt av å ha god dokumentasjon på servicehistorikk og vedlikehold på bilene vi kjøper inn og selger. Selvsagt kan det hende at vi har biler innom hvor dokumentasjon på service og vedlikehold kan være mangelfull, men da vil vi la deg få vite om det, og samtidig gjøre deg oppmerksom på hvilken risiko dette medfører.

Vi tilbyr gode garantiordninger på de aller fleste av våre bruktbiler, og dette gir deg en tryggere handel. Enkelte biler selges imidlertid uten noen form for garanti, men da snakker vi kanskje om 10 – 12 år gamle biler som har kjørt godt over 200.000 kilometer. Det er ikke en sånn bil du skal kjøpe hvis du vil gjøre en trygg brukbilhandel. Likevel er det fra tid til annen noen som bare skal ha seg en billigst mulig bil, og som kanskje også har litt peiling på å skru og fikse ting selv. Da kan en slik bil være et alternativ, og derfor hender det at vi også selger noen slike biler av og til.

Vårt ønske er at du skal gjøre en trygg og god bruktbilhandel, og vi forsøker etter beste evne å være en god rådgiver for deg når du handler bruktbil hos oss. Derfor anbefaler vi deg å ta en tur innom bloggen og lese noen av de gode rådene knyttet til kjøp av bruktbil.

Vi ønsker deg velkommen til en trygg og god bruktbilhandel hos oss!